20 de juny del 2010

Badalona és bona...

Fotos : Castellers de Vilafranca
No va poder ser a Cornellà però avui a Badalona s' ha confirmat que l' intent del 4d9f va ser un imprevist . El pòquer d'asos verd , la primera i més matinera tripleta vilafranquina ha tingut com a escenari una plaça badalonina privilegiada on per primera vegada s'hi han vist castells de 9 . Primer , de la mà dels  Minyons de Terrassa amb un treballadet 3 de 9f   , i a continuació els Castellers de Vilafranca per partida doble. El quart 
3 de 9 folrat i el 1er 4 de 9 amb folre  . Una gran actuació de 3 de les millors formacions , que també ha servit als Capgrossos de Mataró per estrenar-se amb el primer 3d9f de l'any així com el pilar de 6 , d'aliniació renovada .
Una diada lleugereta , amb tots els castells descarregats  i bon ambient . I si , sobrava la parida que ha protagonitzat una colla demanant sortir a l'Apm? mentre es montava la pinya capgrossa del 3d9f .



video de Marta Fernández .

5 comentaris:

uri (de badalona) ha dit...

"I si , sobrava la parida que ha protagonitzat una colla demanant sortir a l'Apm? mentre es montava la pinya capgrossa del 3d9f"

La nostra colla no ha fet res, han sigut una sèrie de personatges que en formen part. El nostre cap de colla i president ja els hi han dit el que els hi havien de dir, i s'han disculpat amb qui s'havien de disculpar.

Per cert, felicitats per l'actuació

Frikilandi ha dit...

bé Uri, si , tens raó ...va ser un petit grup de gent de la vostra colla.. però semblaveu tots! jjeje.
Gràcies per la felicitació i ànims!

Carol ha dit...

També sobraven els 6 pilars de 4, però ningú ha dit res! Una mala costum que estan agafant algunes colles de fer en places alienes...

Sergi "Cafè" ha dit...

Frikilandi, dir que allò era tota la colla... Em sembla que a plaça érem suficients com per fer que aquesta afirmació...

Frikilandi ha dit...

Carol :
ja ho hem parlat abans , crec q no és per tant això dels pd4 , i no pq siguem una de les colles que ho fa.

Cafè:

bueno...he dit "una colla" , no tota la colla...em volia referir a un grup de persones de la colla... no passa res , va.