19 d’abril del 2010

Persona que canta massa .

Des de Vilafranca s' extén una de les notícies peculiars de la temporada castellera que encetem ; La gestació d'una tercera colla a la vila . Una notícia que avançava tímidament el setmanari " el 3 de vuit " , per cert , em va estranyar que aquest setmanari de gran qualitat , no mencionés les fonts que citaven en el primer article , a banda de repassar  els precedents de quan la capital de l'Alt Penedès va tenir per primera vegada a 3 formacions i no va funcionar . Massa confús . 

Aquests darrers dies , el setmanari ha rectificat i ha esvaït alguns dubtes , com el nom de l' instigador d'aquesta iniciativa de dubtós futur . S' ha de reconèixer que els has de tenir ben posats per atrevir-te a defensar la idea de que a Vilafranca hi ha cabuda per una altra colla . S' han de tenir ben posats per a més , definir un projecte com " una invocació a la novetat i a la modernitat, en un intent de trencar motlles i crear una filosofia pròpia de colla, "la colla del segle XXI"  com cita el setmanari . I ja no parlo del nom en que pressumiblement actuarà aquesta colla , " Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca " .  Encara s'han de tenir més ben posats per agafar la llisteta de contactes personals i anar trucant a possibles lagartos-emprenyats i d'altres membres de la teva ex-colla/es . En aquest " projecte nou "  ja n' hi ha que han plegat veles , i n'ha quedat retratat . Serà el primer pas per reconèixer la inviabilitat i la manca de confiança , deixant a banda lícites propostes per empendre noves aventures . 


2 comentaris:

Dau ha dit...

Sens dubte, un exemple de perfecte periodista xD

Primervent ha dit...

Des de que visc a Vilafranca, he escoltat el tema de la tercera colla... Hi ha molt jovent de les dues colles actuals a una tercera colla (AZU). Crec que el treure aixó cada cert temps respón a una necessitat d'omplir pàgines amb temàtica castellera. I es reflexa amb la coincidència de la publicació d'aquesta "notícia" amb els inicis de temporada que hi ha concurs... 2010, 2004, 1998...
Per cert, qué us passa amb Margeners? Treu un post, Friks!
Salut i Castells