13 de maig del 2010

Presentació de la Colla Jove de Vilafranca

Avui he assistit a la presentació del projecte de la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca . L' escorxador vilafranquí ha acollit aquest acte que d'entrada creia que la crida estaria a l'alçada d' una novetat tant important com la present ;  El naixament , o l'embrió d' una tercera colla a Vilafranca .
 Cares conegudes entre les prop de 40 persones que hi hem assistit . Entre d'aquestes , públic en general format per membres de les 2 colles castelleres actuals , mitjans de comunicació , i els mateixos impulsors . Molt poca gent tenint en comte que més d' un terç dels assistents , érem de sucre . 

Potser s' ha anat massa depressa , doncs el millor de tot ha sigut la presentació d' aquest projecte de la mà d'un amic sitgetà , que feia únicament de presentador de la cerimònia , totalment imparcial i sense estar relacionat amb aquesta formació  . Per que la veritat , si pretenien engrescar al personal present amb un power point probablement extret d'un treball de classe d' un nen de primària , més aviat el que ha provocat ha sigut decepció . 

Acte seguit s' ha presentat l'escut de la Colla Jove . La meva sorpressa ha estat quan de seguida m'ha vingut a la ment l' emblema de l' antic Patronat dels Castellers de Vilafranca , del qual n' era soci , precissament . Aquí us presento els dos escuts  :
I com no , un dels moments més esperats : La solemne presentació de la camisa . Ha sonat el toc de castells ( moment en que he comprobat que tothom o casi tothom el tenim al mòbil , ja que la majoria el buscàvem a les butxaques ) . Però no , el toc de castells sonava a la sala i  ha servit per desvetllar el color de la camisa , i acompanyar el moment de desvestir al maniquí completament vestit de cap a peus de casteller de la Jove . 






Consti que respecto aquest projecte , una altra cosa és que lo d'avui pugui haver estat una imatge equivocada del que pot ser a partir d' ara , la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca , colla que com ja ha anunciat un portaveu no   actuarà a plaça si no és per portar-hi un mínim de clàssica de  7 . Molta sort .

1 comentari:

Anònim ha dit...

Penos i trist.