18 de febrer del 2010

Els Castells són " bona vida "





Amb l'objectiu de reflectir el creixement i la força de les xarxes socials al carrer , una marca fabricant de telèfons mòbils ha aprofitat el World Mobile Congress que es celebra a Barcelona aquests dies , per presentar la  promoció d' un dels seus productes.
I els protagonistes de la campanya , són  una colla castellera de Barcelona , que va treballar de valent durant unes quantes hores per aixecar un 3 de 6 , a canvi d'una sucosa quantitat de diners . A l' argot casteller vulgar  ja sabem com es denominen aquestes " actuacions " , on darrerament sembla que el fet casteller crida més que mai l'atenció dels publicistes . En temps de crisi , un castell com aquest pot gairebé solucionar una  temporada , pressupostàriament parlant . Per fer-nos una idea , es pot comparar amb el mateix pressupost de la Diada de Sant Fèlix , Castellers de Vilafranca a banda.
¿Qui no vol que truquin a la porta per feines extres a canvi d'un bon grapat d'euros ?


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Publicitat a la camisa?, NO GRACIES.

No m'agradan aquestes mariconades.

Un casteller del sud.

cIErK ha dit...

Bones noi, ja veig que has vist el video que ens vam fer.

Espero que ens veiem aviat.

Salut

Pau ha dit...

Quants calers han cobrat els del Poble Sec per aquest anunci?

cIErK ha dit...

Anònim, el que tu anomenes una mariconada ens permet subsistir com colla, portar a Capgrossos per l'aniversari, pagar els autocars per poder anar a les actuacions fora de barcelona, pagar el lloguer del local cada mes, etc..
Evidentment que en una actuació no portarem publicitat a la camisa.
I per altra banda, si no recordo malament una colla del sud, en concret diria que era de Valls, fa fer un anunci semblant per Endesa. Aixì qui més o qui menys cedeix per poder garantir l'economia de la colla. No volguem ser tant puristes.

Frikilandi ha dit...

anònim:
Es tracta d'una sola camisa feta servir per l'ocasió , entenc, no cal donar-li més voltes.
Pau :
Crec que al post ja ho diu, més o menys... jejeje.

CiErK : tens tota la raó , jo no estic en contra d'aquestes coses , tant se val quina colla ho faci... i d'on sigui . :D Ara q amb la pasta la podrieu invertir en contractar-nos , que l'any passat vem fer bons castells :P