27 de setembre del 2009

ADÉU SETEMBRE !

El nostre setembre ens ha marcat paradoxalment per culpa d' una epidèmia desconeguda i digne d'estudi que faria tremolar fins hi tot a l'investigador de fets paranormals de Cuatro , Iker Jiménez .Si ell té la resposta del que ha passat aquestes nits en un antic convent de monges clarises , que ens ho aclari .
Així acomiadem un setembre estrany , amb lesions de pati d'escola però fent castells , i alhora no fent castells .
Per sort la propera actuació ens portarà fins el proper 3 d'octubre , aquest dissabte a Tarragona . Un octubre força esperançador , i optimista , i amb part d'aquests lesionats gairebé recuperats . L' octubre passat que també l'encetàvem a la capital tarragonina i de manera brillant a la passada temporada va donar pas a un novembre grandiós , esperem que enguany es repeteixi .

Ahir, per una banda , la llàstima de no haver completat el 4 de 8 . Us asseguro que tant la gent del tronc com de la pinya , han fet el possible per lluitar fins al final per evitar la llenya .Una llenya que ens ha deixat alguna persona tocada . Fa 2 temporades també ens va quedar el 4 de 8 carregat i va donar pas als 2 primers intents folrats de la colla ...com ahir . Tristament nerviós , l' obcecada amb un objectiu de càmera de televisió que em pensava que buscaria la quint del 4 que era atesa a plaça per un cop , m'ha fet reaccionar negativament . M' he equivocat , potser amb l'excusa de que els mitjans lleidatans enfoquen el tema dels castells cap a una altra banda , i cap a la seva convinència . Als 10 minuts , i més tranquil , he anat a disculpar-me . El càmara pertany a un altre mitjà no-local. És un ex-casteller que ha comprés una reacció desafortunada . Ho sento.

Tornant a la lliuta pels castells, ha continuat en el cas de les 2 torres de 8 folrades que s'han intentat i que han acabat desmontant-se . Tirar aquests castells amb tants i tants recanvis importants , té molt de mèrit , s' ha intentat , però no ha sortit . Aviat tornarem a revalidar aquestes estructures , i a Tarragona podrem disposar d' una bona oportunitat . Falta que la gent s'encoratgi i estiguin disposades per tornar a fer ús del nostre crit de guerra .
Una cèlebre frase diu :
" no ho intentis, fes-ho , o no ho facis , però no ho intentis" , Tarragona ens espera, fem-ho!!



Foto del darrer assaig , la torre de 8 amb folre fins a dossos , la millor prova d' aquest castell que mai hagi fet la colla .
( foto de l' Aureli T .)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per fi s'acaba el setembre! Esperem que l'octubre i el novembre ens permetin executar el que portem treballant tot l'any.
Amb el fred de l'entrada de la tardor, havia deixat de regar... li he tornat a donar a la manguera de reg...
Urtxu