13 de gener del 2009

Dimarts 13, sóc supersticiós ?


No sé si ho sóc gaire de supersticiós ...
El cas és que en la passada Diada de Sant Miquel, em vaig plantar a la Paería amb la vestimenta ben neta i planxada . Hi ha actuacions en que depèn de l'alçada de temporada i de la feina que hagi fet a plaça, aguanto fins a un parell d'actuacions amb la roba sense passar per la rentadora. No em direu ara que vosaltres no ho heu fet?
Tornant al que explicava de la Diada de Sant Miquel, la més important de la meva colla, tocava afrontar-nos a la Torre de 8 amb folre. Castell que solemnement vem completar per primera vegada a la nostre història, on jo ocupava la posició de baix a la rengla mirant a la Paería.
A partir d'aquell dia no me la vaig voler rentar fins al proper intent de torre de 8. Ens quedaven unes quantes cites importantíssimes, i és allà on hem tingut gairebé actuació per actuació un creixement de nivell constant. Concurs de Tarragona, una altre torre i 4 de 8 a baixos, Diada dels Xiquets de Tarragona, 4 de 8 a baixos ( vem descartar la torre un cop vem saber que actuaríem al local dels matalassers ) diada d'aniversari de la colla, 4 de 8 , 3a torre de 8 i un parell d'intents de 3 de 8 a baixos. Així fins arribar a la darrera actuació del calendari, a Mataró. Amb tot lo bé que ens havia anat, mereixia rentar-la? i actuar a mode de mitòman ? Mereixia rentar-se bàsicament per higiene, si. Però no ho vaig fer. Ens vem plantar a Mataró i amb la mateixa camisa que no es rentava des de Sant Miquel, ens va sortir l'actuació més important i segurament impossible d'immaginar a principis de temporada, amb un total de fins a 8 peus humans al damunt en un sol dia .

Conclusions, dec ser supersticiós.... i una mica guarro. Encara no l'he rentat.
2a conclusió , la torre de 8 amb folre de la diada de la colla del 2 de novembre va pujar després de desmuntar un peu amb terços o quarts col.locats, ja que la meva crossa de la dreta ( una de ben valenta i que ja havia fet les altres anteriors , amb una petita lesió a l'esquena) va demanar precisament per la lesió, un descans i canvi de crossa. Confio que va ser això i no pas per possibles aires de mal aguantar , que una crossa pobre, ja se sap el que s'hi cou allà dins.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

quina pudor!! oooh :=S
está rentada ja? xD

bn any nou!

Llorenç Llaberia Melción ha dit...

Doncs jo no ho vaig notar! I mira que estava apropet al pilar eeeh ^^

Ara, potser amb els nevis ni m'hi vaig fixar....

De totes maneres, i crec que parlo en nom de tots els que en un castell o altre estem aprop teu, renta-la si us plau, que no crec que a l'aniversari n'hàgim de fer cap, de td8f, i si fins ara havies fet tots els castells amb la camisa neta, segur que ho podràs tornar a fer....

Salut, i que en vinguin molts més! Amb camisa neta, o no!

Frikilandi ha dit...

Hola Dau, bon any xec!
doncs de pudor no en feia, t'ho asseguro, ja procurava però d'airejar-la estenent-la al carrer com si l'hagués rentat, a més, el desodorant el faig present sempre!

Llorenç!!! el teu 1er comentari aqui eh! el meu contrafort al pd7f! dels nervis jo tampoc et vaig notar! jajaja.No, ara en sèrio, vas fer bona feina. Per la diada del 4 d'abril vindré amb camisa neta, no et preocupis, encara que intentaré allargar la propera rentada.jejejeje

merci per llegir aquestes parides!

Gemma ha dit...

Ja planyo les teves crosses...

Tu creus que el desodorant li fa res a la camisa? Si li posessis Oust quita olores... hehehe

Anònim ha dit...

ooooo la faixa no es renta!! s'aireja!! i a vegades la faixa acaba d'una manera... que tela!!!

Que sapiguis que la foto que has posat la vull!!! i se n'hauria de fer un poster!!

Salut !!

Gemma ha dit...

Parla de la camisa, no de la faixa!
A tu et molen les faixes ehhh ;)