28 de novembre del 2008

Fins als ous de la CCCC

Ja n'hi ha prou! entre uns i altres aquest tema s'ha fet cansinu , des de bon començament per culpa de la mateixa Coordinadora , que va començar a "montar el pollo" amb les amenaçes cap als Castellers de Vilafranca per fer-los fora d'aquest organisme.
I a partir d'aqui , doncs clar...comunicat amunt, comunicat avall, i nosaltres, els castellers, sense entendre ni puta fava per que entre uns i altres, distorsionen les informacions. I no sabem a qui cony creure. Em posiciono cap al centre , tant uns com altres l'han cagat, segurament. Però collons, primer de tot, senyors de la CCCC , enteneu-vos entre vosaltres mateixos, parleu amb la colla implicada i les persones protagonistes i mireu d'arribar a un puto acord. No aneu llençant pedretes des d'algun sector de la premsa amiga , i no les manipuleu. Per que de tot plegat, els perjudicats som els castellers que donarem una imatge que no ens correspon. Després parlem dels valors moderns dels castells, on tots ens posem en boca la germanor, l'unió , la solidaritat i el treball en equip alhora d'aixecar un castell. Res d'això .

Ara mateix, cap respecte cap a aquesta institució es mereix per la meva banda, fins que no ho arreglin d'una vegada, i bé, que quan solucionin aquest "afer" i les decisions que es prenguin, que ho expliquin ben explicat però que ho facin bé.

Ja per acabar, apuntar que el nomenament d'un casteller d'una colla de Terrassa com a president d'aquesta Coordinadora no em feia gaire el pes, i no és pas cap atac cap a la persona que la representa, però hi ha aspectes que no em senten gaire bé, com qui ocupa aquest càrrec vesteix la camisa d'una formació contrària a una tradició bastant antiga com son els concursos de Tarragona. Total, tampoc pinta gaire la CCCC al concurs de Tarragona, ja ho sé, l'aspecte més important que tracta aquest organisme son les signatures que fan amb els convenis de l'asseguradora, que prou bé està.

4 comentaris:

m ha dit...

Home... posicionat al mig no estàs. Jo et vec més aviat verd...

Anònim ha dit...

Company,

Si vols aclarir quelcom potser t'hi puc ajudar. Ja saps on trobar-me.

Lo_Fabre

Carles Guillamón ha dit...

Hola company,
Aquesta vegada em sembla que no estarem pas d'acord...(tampoc cal que ho estiguem sempre,això d'entrada!!!),personalment crec que qui ha tingut bona part de "culpa" han sigut els Castellers de Vilafranca i crec que la votació de la junta amb 10 vots a favor d'adelantar el procés electoral,una abstenció dels Capgrossos de Mataró i una en contra dels verds ho deixa prou clar...no és pot fer "emprenyar" totes les colles a la vegada i dir que la culpa és dels altres (estic d'acord que ningú te el 100% de la culpa...que quedi clar). Els Castellers de Vilafranca fan dos coses molt be:una treballar i els resultats ho demostren,la segona és anar a la seva...la CCCC no és un òrgan executiu,les colles no han "delegat" sobirania cap a la CCCC,que com molt be diu el seu nom tant sols pot coordinar...Però ha mi em va ofendre bastant el comunicat dels Vilafranquins en que tota la culpa la descarregava contra el president de la CCCC perquè és dels Minyons i la resta de colles som tant "burros" que li seguim la jugada sense veure el maltracte que pateixen els "pobrets" dels Castellers de Vilafranca...una nota impresentable,sincerament...i més quan 11 de les 12 colles que formen la junta de la CCCC no t'ha donat suport (els del Maresme és van abstenir,no van ni votar a favor de Vilafranca)...
Ja fa temps que fins i tot des de dins dels verds s'escolten veus que no van be amb aquest tarannà tant superb,massa "ego",massa prepotència" i massa menyspreu a les colles petites i mitjanes...quan no caldria ja que tots reconeixem l'excel·lent nivell dels verds...(a concurs van "arrasar" amb tots fent castells "extres" quan no calia).
Que la CCCC ha de millorar la seva comunicació,segur...que les colles han d'aprendre TOTES a treballar plegades,segur...però hi ha qui s'hauria d'aplicar el cuento primer que ningú. Si la CCCC fos un bloc de pisos,els que viuen a l'àtic (CdVilafranca) no podem pixar-se al balcó i pensar que els veïns de sota no és queixaran...o que els hi riguem la gràcia.

JGrau ha dit...

Carles Guillamon, els vots de les colles no tenen pq representar cap raó. Que les colles hagin votat no suposa que tinguin raó, simplement que tenen la majoria. També la va aconseguir Hitler, mitjançant els vots i després va trencar les regles de la democràcia instaurant una dictadura i subvertint la mateixa democràcia. Això passa amb aquesta votació. Hi ha un acord entre els colles per a que l'any 2009 el President sigui de la Colla Vella, el 2010 ho ha de ser dels Castellers de Vilafranca...; de fet és membre nat de la Junta qualsevol colla de castells de nou consolidada; la qual cosa impedeix que es pugui excloure els Castellers de Vilafranca. Per altra banda amb aquesta "votació" es trenquen els estatuts de la coordinadora en la mesura que les seves accions són simplement indicatives i recomanadores; per a passar a ser imperatives. Una votació simple d'una vulgar junta de la CCCC , que no té més valor que el plenari de colles, canviaria la substància de la CCCC convertint-la en una Federació per damunt de les colles. Aquesta perversitat és el que pretén el Carrillisme&Botellisme seguint el Pla Estratègic disenyat i publicitat per membres de Minyons i que podeu llegir al blog del Negre.