25 d’octubre del 2008

Què catxondos...!


Despertar l'atenció o els "ànims" de la població matossera a través de la seva colla. Trempar veient les seves actuacions sota el lema "Sempre Amunt!!" l'objectiu d'aquesta colla del baix . Més que una diada castellera sembla un anunci de la fira eròtica que es celebra/va a la Farga de l'Hospi. Un cartell atrevit, si senyor...amb un parell d'....!

Reconec que em faria por realment, estar a la pinya d'aquesta colla i tenir apropet el casteller de la samarreta més ajustada que el meu coeficient intel·lactual, o posar-me de baix tenint d'agulla la paia del cartell.

Doncs bé, que ja ho sabeu, per qui s'atansi demà, hi ha trio amb Castellers de Barcelona, de Caldes i els Matossers de Molins de Rei. Alternativa catxonda de Girona i Valls, plaça on l'ambient també es preveu escalfadet i esperem que també ens posi tontus.

2 comentaris:

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

No cal que et preocupis per estar a la pinya si abans t'asegures que els teus patalons són forts i el maromo porta la cremallera ben tancada, la crossa potser podria ser una persona dels baixos i tú ser el seu croosso:això últim potser et canvia la prespectiva dels teus neguits!. Avui mon coeur és a la plaça del ví.

Anònim ha dit...

La veritat és que no m'agrada massa el cartell amb la finalitat d'anunciar una actuació... no sé digeu-me clàssica!