14 de setembre del 2008

Tornant del Bages amb el 4 de 8 !
























La cara i la creu de l'actuació d'avui, tot i això, s'ha fet bé en desmontar el 3 de 8, que ben aviat es courà del tot per Sant Miquel i en pròpia plaça.
Per cert, és el 5è 4de8 descarregat aquesta temporada, i encara en vindràn més, de moment la temporada segueix sent millor que la passada, es confirmarà de ben segur el dia 28 de setembre!
Aprofito aquest post per dedicar-lo al Kaiser, aquell rosset que puja de terç als 4 de 8 i que sent ràbia profunda quan sent la paraula 5d7! jeje... tranquil, home...tu, "amb la calma" com el teu blog, aquest any encara falten escampar uns quants castells de 8 pel google maps! Premeu aqui i sabreu de què estic parlant.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Odio el 5 de 7 profundament!!!!
Una abraçada company!

Anònim ha dit...

Jo m'apunto kaiser!!!
Sempre donant suport a la plataforma nunca mais al 5de7 (a paeria)!!!
Oscar

Anònim ha dit...

Ningú t´obliga a venir a colles de l´eix. Si no t´agrada et quedes a casa teva i llestos. Que us vagi malament al concurs, o tambè es una merda, que es llarg, que s´hi s´ha de pagar, moltes colles, n´hi ha que fan castells de 7 basics........

Anònim ha dit...

anònim:

jo no desitjo que vagi malament a ningú, així que el que dius em sembla totalment fora de lloc. D'alltre banda al concurs es paga si hi vas com espectador, i crec que el pagament està abastament justificat.

l'autor d'aquest bloc.

Anònim ha dit...

Jo estic d'acord amb el que ha escrit el frikilandi. No comparem pagar pel concurs que pagar per una diada com la de l'eix.

El format de trobada crec que no és massa afavoridor a nivell casteller. Els castells primer, és a dir ens trobem a plaça i fem castells, 2on si es vol fomentar la germanor doncs llavors que es facin els concerts i tota la pesca després.Jo crec q el protocol de la festa és anacrònic i anticasteller.
De vegades penso de qui va ser la idea de fer aquest format de diada...

Anònim ha dit...

Molt bè tot lo que dieu. I doncs com es que es porten 10 anys de colles de l´eix???
No serà que sou vosaltres els que esteu fora del format??
Que no s´ha financiat sempre la trobada amb les samarretes??
De sempre se sap que la samarreta era el passaport.....
I hem repeteixo, van 10 anys amb el mateix format, EL MATEIX, realment no se a "cuento" de que ve la robada de l´eix....
Per cert, opinaries igual, si en comptes de tirallongues, marrecs i sagals, fossiu valtres, les dues de valls i vilafranca??
Salut i bons castells i al concurs sort amb la torre.

Anònim ha dit...

Hola,

Quedi clar que jo no parlo en representació de Cast. de Lleida, i no em queixo de l'organització de Tirallongues, (em van dir que va anar tot molt bé) sino que em queixo de la manca de transparència de la MEVA colla. I res en contra de cap de les colles participants!!!no és el contingut , és el continent. Merci pels ànims de cara al concurs, d'aqui 9 dies però és la nostra gran cita, a casa. Hi estàs convidat

l'autor del blog

Anònim ha dit...

De res, desitjar-nos bons castells hauria de esser normal.
Pero segueixes sense contestar-me.
Fa 10 anys que hi ha el mateix format, independentment de qui l´hagi organitzat, per aixó hem sorpren la teva "critica". No es pas res nou, fa 10 anys que es fa lo mateix.
En fí, salut, castells i molta sort.