8 de setembre del 2008

Tornant de la Segarra amb un altre quatre de vuit.


Guissona ja és plaça de vuit, gràcies a nosaltres, Castellers de Lleida, descarregant el 4rt 4 de 8 de la temporada. Vem ser testimonis a més, del creixement admirable de la colla local, que amb tant sols un any, ha arribat a completar bons castells a un ritme envejós. Caldrà veure fins on poden ser capaços els Margeners, enguany ja es poden donar per satisfets.

Vem ser testimonis també de com els Castellers de Sants tornant de vacances clavaven els seus castells a la perfecció tot i que podrien haver arrossegat unes quantes camises més i oferir algun castell de 8. Bona proba de 3d9 folrat a l'acabar l'actuació, deixant bones sensacions...com les nostres amb les 3 rondes. I es que a Guissona vem tornar a completar un 4 de 8 i amb canvis destacats, com el del Carlos, baixant un pis del seu lloc habitual, parant-lo a segons. No és fàcil que un terç dels veterans ocupi aquesta posició, doncs segurament són qui més noten les novetats des de la seva nova posició en un castell d'aquesta envergadura.
De les probes de la torre de vuit amb folre fetes a plaça un cop acabades en parlaré dintre de 3 setmanes, un cop passat Sant Miquel amb el mateix esperit d'auto-crítica i ambició que avui mateix, i que no escriuré ara per evitar a entrar en malentesos . Només desitjant millorar aquests assajos que per això ténen aquesta funció, i en tot cas , seguint col·laborant des del peu del castell, com fins ara.

1 comentari:

Marcus ha dit...

Bones! Si noi llàstima no poder portar un 8 ahir! Però ni el nombre de camises ni els pocs assajos previs feien recomenable l'elecció!

Felicitats per l'actuació i amb el dos folrat poc a poc.. a fer feina!

Salut!