4 de setembre del 2008

Demostrem que també podem fer la TORRE DE VUIT!

Només 23 dies ens separen de la diada de Sant Miquel, la gran diada esperada per tots els Castellers de Lleida. Colla que diumenge ens desplaçarem cap a l'area de Guissona ( concretament a Guissona capital) per intentar revalidar un dels millors castells aconseguits per la colla, el 4 de 8. Objectiu principal i important per encarar la diada del 28 de setembre a la Paeria. A la plaça més castellera de Guissona no es pot fallar, s' obre un periòde d'un mes important i clau on espero que hi anem a per totes almenys fins al Concurs de Tarragona . Allà no acabem temporada , però m'agradaría ser optimista i dir que cadascún dels que formem part de Castellers de Lleida continuéssim apretant fort fins a Mataró, al 9 de novembre.
M' entusiasma la circular rebuda ahir on la tècnica fa una crida a tots nosaltres per no fallar en les respectives actuacions ni assajos per encarar aquest setembre, octubre i primera quinzena de novembre. És una circular encoratjadora, plena d' il·lusió, ganes, i esperit de superació. Molt bé, gent! A més s'han preparat assajos especials on destaquen els que es viuràn al local de la colla el 25 i 26 de setembre:

ASSAIG EXTRAORDINARI + ENTREPÀ+BEURE pel dijous 25 de 21 a 22.30h
ASSAIG EXCLUSIU SANT MIQUEL + ENTREPÀ+COCA+CAVA per divendres 26 en l'horari habitual.
No cal dir que el plat fort de la jornada son els 4 de 8 i els 3 de 8 , afegiré el pilar de 6, si tot va bé! No està malament l'actuació , eh? A banda de les grans, incloent colles succeptibles de fer castells de 9 , i a banda dels Xicots de Vilafranca d'anys anteriors, quina colla més es pot plantejar una actuació de simil·lar o més nivell ? Doncs cadascú de tots aquells castellers que formen part dels Castellers de Lleida, aquells que a més, l' ambició formi part de la seva mentalitat ( castellera ) D'aquells que somien en que arribi el 28 de setembre, que es preparin a consciència quan s'encarin els folres als assajos. Aquells que vulguin fer créixer la colla i vulguin demostrar perquè entre ells, i alguns com jo més tard , hem arribat al nivell on estem situats. El folre no fa por, no menja. El folre no és apte per a covards El folre és aquell cognom que acompanya als grans castells i només son a l' abast de poques formacions. Demostrem-ho que també podem fer a la TORRE DE VUIT !

Acabo aquest escrit barra pensament, ensenyant-vos un video que s'ha realitzat amb les aportacions del Tintín i especialment del Llorenç i el Tamarro ( gràcies suportar les hores, repeticions, penjades del sistema, i fer aquestes aportacions) i agraïr de nou i especialment al Tamarro per ser l' únic en tornar la seva cadira al seu lloc, bon detall ! Va, poseu el play que arriben...." els pirates del Segre ! " xD.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ESPECTACULAR, ESPATARRANT, ESTRATOSFÈRIC, IMPRESSIONANT, FORMIDABLE, EXEL·LENT, BRILLANT, MAGNÍFIC, MÀGIC, UTÒPIC, DIVÍ...SE M'ACAVEN ELS ADJECTIUS PER QUALIFICAR AQUEST VIDEO, ES REALMEN MERAVELLÓS..xD

Bueno, al que anavem... el dia 28 tothom a Plaça Paeria a les 12:30 em sembla que és. Però no nomès s'ha d'anar a plaça, s'ha de començar a currar des d'ara mateix als assajos, amb l'ajuda de tots ho podrem aconseguir!

2/8f

TINTIN

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Encara s' ha de descarregar.Ja he marcat amb un cercle al calendari aquesta diada.El descarregarem SEGUR!!!.La porta que obre aquest castell bè que s'ho mereix: catedral (5d8),4/8ambP,...altres de folrats 3/9f,4/9f,Pde7...La colla una mica més gran s'ho mereix.