28 de gener del 2008

1995: Els Castellers de Terrassa carreguen el 3de9f.

A principi de novembre del 95, i després d'assolir una campanya històrica, els Castellers de Terrassa van esdevindre la sisena colla que arribava als 9 pisos d'un castell. Una fita molt important però que malauradament no han pogut repetir. Aquella mateixa temporada i al primer intent, carregaren el 2d8f en la seva festa major,castell que més tard van completar.Terrassa va esdevindre així la segona població amb 2 formacions amb colla de 9.Aquell mateix dia, els Minyons de Terrassa participaven a la diada de fira de Vila-rodona,on van rebre la notícia segurament, amb satisfacció.
Els "pasteleros" , mal estigui dit però tothom els coneixem així (no s'em enfadi la parròquia) ara per ara intenten moure's per la consolidació del 4d8, es caracteritzen per ser una de les poques formacions que de tant en tant, ens regalen a la vista amb l'enlairament del pilar de 5 sense mans (del segon al terç).
NOTÍCIA DEL 3D9F CARREGAT (TV3)
lign="justify">


PILAR DE 5 SENSE MANS

5 comentaris:

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

El Pilar de 5 sense mans de segon a terç sovintejava molt més al S.XIX.Es necessita molta confiança entre segon i terç i com diu el cosí Rafel el mèrit és de tota la colla "Blau turquesa"per creure-se'l.

Anònim ha dit...

tro(b/v)ador ..el Rafel és el 2n del pilar? potser?

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Sí.

Frikilandi ha dit...

com puc posar-me en contacte amb tu?em dones el teu mail?gracies

Xavi ha dit...

De debò que m'he esborronat en llegir l'article de record del nostre Tres de Nou. El record d'aquell temps -quan vam ser la sisena colla del món casteller, que fèiem els tres i quatre de vuit molt sovint, i unes quantes Torres de Vuit- m'ha fet sentir vell, però al mateix temps m'ha rejovenit. Valdrà la pena haver patit, valdrà la pena tornar a lluitar, perquè tornarem a vèncer!
Salut companys!
(Us espero a http://castellsamunt.blogspot.com/ per fer-la petar una estona)