16 de juny del 2011

Dies de ràdio

Aquí podeu escoltar la primera edició del " T de Torre" de Canal20 Ràdio . El principal eix del programa és la tertúlia , que comptarà amb la presència de dos convidats d'arreu del món casteller cada setmana a més de la col·laboració fixa de Carles Esteve , periodista casteller al Quarts de 9 de TV3 . La presentació va a càrrec d'un servidor i s'enregistra a la terrassa de Cal Figarot ,  amb la col·laboració del Bar i Restaurant del mateix nom , patrocinador del programa .
En la primera edició , els convidats són els presidents dels Xicots i Castellers de Vilafranca , Carles Adell i Miquel Ferret , que ens posaran al dia de l'actualitat de les seves colles. A més , podeu sentir a Cuqui Ronsó , administrador de la Festa Major del 2011 de Vilafranca que ens parla sobre algunes questions sobre les diades castelleres de Festa Major així com la possibilitat de la participació de la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca en aquesta .
El primer " T de Torre" de caire més local , fa esment al primer programa íntegrament dedicat als Castells que va emetre's a Canal20 Ràdio , el "Sense Folre" , aleshores produït des dels Xicots de Vilafranca.
També estem a les xarxes socials , un espai on es vol interactuar properament amb els oients del programa a canvi d'alguna sorpresa . @ambTdeTorre al twitter i http://www.facebook.com/ambTdetorre al Facebook

Ir a descargar