17 de maig del 2011

Més pel catàleg verd

Nou producte del laboratori verd , el 7de8 . Amb permís dels Margeners de Guissona, clar. D' ells va sorgir la seva versió 1.0 , de 7 pisos i amb 2 anxanetes. El 7de8 descarregat diumenge passat a la diada de Fires pels Castellers de Vilafranca  , el primer de la història , va ser carregat  amb una sola anxaneta fent així les 2 aletes . Recorda molt l'antic pom de dalt dels antics cincs per la manera que l'anxaneta el traspassa . Seria un bon moment per recuperar un 5 de 8 d'aquest estil , a veure qui s'anima. A veure si ens animem !! 
El 7de8 és d'aquesta generació d'estructures noves que originen opinions diferents ; defensors i detractors de l'estètica castellera de seguida reaccionen, alguns només en la mateixa direcció ... 
Més o menys en el mateix sentit de discrepància és la que aixeca la puntuació tant del 7de8 com del 5de8 amb l'agulla , incorporats aquesta setmana . Es poden consultar  aquí . Per cert que , sent justos trobo a faltar la torre de 7 aixecada per sota , que no s'ha puntuat  ( i a mi que els punts , la veritat  tant me fan ). 
El 7 de 8 ha eclipsat gairebé  al primer 3 de 9 amb folre de la temporada , el més matiner de la Colla ( per un dia de diferència )  un 3d9f perfecte que va descarregar-se impecable i que s'acosta als 200 assolits per la colla .
En aquestes Fires , que anaven de molta estrena , es va intentar el primer pilar de 7 amb folre , molt treballat però descarregat  . Tan sols el primer castell, el 4 de 8 amb l'agulla , va ser l'única construcció que repetia en aquest inici de temporada , i que certifica una arrancada excel·lent per la Colla a més d'un gran ambient i noves camises . A banda dels castells fets diumenge , al catàleg verd se li suma una merescuda placa al sòl de la Més Castellera per la torre de 8 sense folre descarregada l'1 de novembre passat  . L' any que vé més Fires i esperem , més plaques ;) .