3 d’agost del 2009

La força de dos sentiments !!!


Espectacle senzill però vistós . A més , amb presència castellera . Què més es pot demanar ? Els castells han tingut acte de presència en la recent inauguració del nou estadi de Cornellà-El Prat . El nou estadi del RCD Espanyol de Barcelona .
Més de 200 castellers de diferents colles han representat en blanc i blau el fet casteller . Gent d'arreu de Catalunya que comparteixen afició pel món dels castells i pels colors pericos. Un 3 de 7 al bell mig del camp , abillats amb camissa blanc i blava , i que han protagonitzat un dels moments més emotius d'aquesta cerimònia . Els castells són ben vius , com el RCD Espanyol , que ha posat fi a 12 anys de lloguer a l'Estadi Olímpic . Un nou impuls pel club , malgrat conviure amb una minoria social i esportiva a Catalunya , capaç d' haver aconseguit un parell de copes del Rey en 6 anys i haver disputat 2 finals de la UEFA .
La creació d'aquesta "selecció" és tot un simbol del que representa ser seguidor de l' Espanyol , demostrant que el millor d'aquest club és la seva afició . Gairebé 40 mil espectadors han presenciat aquesta construcció des del camp , i moltissims més per la tv . Una imatge que segurament apareixerà a mig món.
Felicitats doncs a tota aquesta gent que ha fet possible aquest moment màgic , i per fer-nos gaudir a qui compartim LA FORÇA DE DOS SENTIMENTS!
Visca Catalunya , i Visca l'Espanyol !!!!

3 comentaris:

Nan ha dit...

Moltes felicitats pel nou estadi, encara no hi he pogut anar però sembla fantàstic!

Visca l'Espanyol i Visca Catalunya!

Salut, futbol i castells!

un soci des de Suïssa :)

Leyre ha dit...

A veure a veure..com era allò de la censura?...
va no, que heu tingut el detall de fer una selecció castellera ratllada. Suposo que ara entens lo que mola ratllar-se (diguin el que diguin).
Enhorabona pel nou camp i per la iniciativa castellera!

Unknown ha dit...

Va ser emocionant de debó, com dius quant dos sentiments tan vius s'apleguen el resultat és unes sensacios uniques fort, en el moment amb els segons col·locats que l'estadi va esclatar amb crits d'Espanyol, Espanyol vaig haver d'aferrar-me fort per no caure. Gràcies a tots els que ho heu fet possible.

Enric Puyuelo "renfe"
casteller i perico