27 de juliol del 2009

al C/ de Maria Cristina ...

S' ens dona bé això d'actuar en carrers , la passada setmana va ser al carrer Blai barceloní i ara tot just hem arribat del de Maria Cristina , a Tarragona . Idèntica actuació , amb la diferència que avui el 3 de 8 s'ha completat a la primera . 4 de 8 de sortida , 3 de 8 en segona ronda i torre de 7 pel final . Castells molt molt solvents i una de les millors actuacions que s'han fet en aquell barri tarragoní , tot i comtar amb 2 colles locals de gran potencial i que aquest carrer ha vist castells folrats .

Ens mereixem un carrer a la nostra ciutat !!! Ens inventem una diada nova i cada any portem una colla potent . A l'estiu , així en plan "verbena" . Que no faltin guiris , ni barres al carrer , tufo a xurrería i bons castells . Si la Paería ens cedís un carrer , ho tinc clar : jo li posava C / de Maria Dolors ! ja escriuré de que va un dia d'aquestos que no tingui res que explicar , quí es la famosa Maria Dolors als Castellers de Lleida . Ara pleguem la faixa uns dies , sense assajos ni actuacions , com cada any en aquestes èpoques però amb una gran diferència :
Quatre 4 de 8 descarregats
Dos 3 de
8 descarregats

I amb la dada súper important que en pocs dies i de manera consecutiva , hem fet 2 clàssiques de 8 . Si no veu llegir el post del Poble Sec , aquestes clàssiques de 8 representen la 2a i 3a descarregada de la història de la colla , quan la 1a datava del 2006 .

Com bé va arengar el cap de colla al final de l'actuació a Maria Cristina , hem fet el millor inici de temporada de la colla abans de les vacances , i sense cap caiguda i amb més castells de 8 que mai.

Abans de finalitzar : estrena d' un baix en castells de 8 , concretament al carro gros ; l'enhorabona al Dani , "paisano" !

I una pista del patrocinador de la setmana passada ( BOTÀNIQUES R.R.U) : el casteller anònim de la foto -només diré que és el nostre cap de colla - no té o no se li veu allò que a vegades li atribuïm mentre's comentem sense gaire seriositat :
L'estructura reproductiva característica de les plantes espermatofitines o fanerògame. La funció de la flor és produir llavors a través de la reproducció sexual . Per les plantes, les llavors són la pròxima generació, i serveixen com el principal mitjà a través del qual es perpetuen i propaguen les espècies.




No en té , no en té ! I si n' hi hà , aprofita el Canal Segarra-Garrigues , però no les reguis al local , recorda que a les grues del costat del pati hi conviuen moltes cigonyes i qualsevol dia ens declaren el local com a ZEPA .

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara que tot el mon casteller ja ha vist el meu cul amb l'esquena suada, busca una foto del meu cul fent un castell que almenys, es mes maca que aquesta!!! jejeje
Me'n vaig de vacances!
Ens veiem a la tornada, que segur que torno.
Urtxu

Frikilandi ha dit...

això, per molt bé que estiguis allà, torna eh! ens veiem, que us ho passeu bé !!