23 de febrer del 2009

Es diu Kameni !!

Arrel del partit de dissabte i fent honor al nostre porter, penjo una anèctoda viscuda en un assaig. Amb tota seguretat aquesta anèctoda no serà mai de les millors , ni passarà a l'història, però volia fer referència al nostre porter, en Kameni, que per un dia va passar al seu homòleg culer una de les seves habituals cantades , la que va donar la victòria a l'Espanyol . Aquesta cagada sí que passarà a l'història! Després dels habituals càntics de " a segunda oe..." , al més pur estil " Volem el video!" del passat concurs casteller, m'hagués agradat veure la cara d'aquella gent que omplia el Camp Nou. Tranquils, el FCB guanyarà la lliga i nosaltres intentarem salvar-nos de la 2a i així tots contents.


Finals de setembre del 2008 , aproximàdament.


Aquell divendres vem rebre una altre visita de gent que s'apropa al local per comprobar com es prepara una colla castellera. Concretament eren un parell o tres d'esportistes negres que juguen a bàsket a la ciutat. Toca assajar folres i aquells nois ens anàven com a anell al dit. Estic a baixos d'aquella proba i davant tinc al cap de colla montant el peu. El cap de colla es gira i vol cridar als basquetbolistes però no s'enrecorda dels noms.... jo, amb clara voluntat d'ajudar al nostre jefe , que el tinc davant meu tancant files, li apunto un nom fals perque el veig apurat per cridar a un d'ells: -"Es diu Kameni" tot aprofitant que per sort, al nostre capo li tiren molt més els castells que el fútbol i que per tant, de cultura futbolística pressuntament no en té gaire...
El cap de colla no va reaccionar i cridà : "Kameniii , posa't aqui! " el grupet que estava prop nostre de seguida va reaccionar entre simpàtiques i poc atrevides riallotes però molt delatadores. Van ser segurament aquestes rialles les que van fer reaccionar al concentrat cap de colla. Ah! què fàcil és que te la colin quan tens 100 paios al voltant sota les teves indicacions per montar un dos de vuit!
El cap de colla segueix amb lo seu mentre encara riem alguns, segueix amb lo seu i monta una de les altres rengles, mentrestant em va espetant algun "fill de p..." ( dels que es diuen de bon rotllo ) per haver-li posat en una situació que possiblement els negrets potser no van adonar-se (?) però que es podien haver sentit algo incòmodes si hagués sigut el cas. Està clar que si hagués dit Eto'o en comtes de Kameni, no hagués donat joc a produïr aquella situació sense cap mena de mala intenció.
Per sort , el cap de colla no s'ho va pendre malament ...oi?

Els xavals van posar-se a la pinya, i van participar en aquell assaig, ells que amb els seu parell de metres ja estan acostumats a les alçades segurament s'hi van sentir còmodes en aquella pinya .

Mireu el Kameni a la foto, fa por... sembla que faci alguna de les seves "sortides" perilloses.

1 comentari:

Anònim ha dit...

De tot cor, m'he fet un panxot de riure recordant l'anècdota! Juas juas juas !!!!!
Urxtu