3 de febrer del 2009

els Lagartos, padrins del Ruc?


S'ha obert un concurs popular per trobar el Padrí d'honor del Ruc Català. Es tracta d'una iniciativa nascuda al famós poble de Fuives d'Olvan , al Berguedà, localitat que acull el Centre Mundial del Ruc Català. L'objectiu és premiar la tossuderia d'una personalitat catalana destacada.
Entre aquestes personalitats, o entitats com és el cas, els Castellers de Vilafranca es troben com a candidats i vigents núm. 1 a les votacions , competint amb personalitats del món de la política, la cultura i l'esport entre altres, com Josep Cuní, Circ Cric o Isidre Esteve.er els responsables de l'iniciativa creuen que els de Vilfranca " és una lluita diària en el camí de la perfecció, de l’excel•lència en cada moviment. Els de Vilafranca han fet front a un altre hàndicap: aguantar-se com la millor colla del país sense por a ser desbancats." Pel simple fet de participar a les votacions i deixant un comentari, el Centre Mundial del Ruc té diversos premis per als participants .
Podeu entrar aqui i fer les vostres votacions.

I fet aquest post, em pregunto si això és més o menys el que esperava l'Oriol amb el seu comentari, si més no, la notícia està relacionada amb castells i es pot catalogar perfectament com a friki !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies!! Tot el que sigui renovar el blog serà benvingut!! Be...tot menys parlar be dels malves XDDD

Anònim ha dit...

Mira que ets hooligan (o hoORIgan)...

I si votem al Ruc de la Granada també?

DAV