16 de gener del 2009

Xarxes socials

Pels qui formeu part d'algun dels moltíssims grups del Facebook, com el flamant "Jo també vaig assistir a l'assemblea del R. Madrid" aquest friki-servidor us en proposa un parell més que van ser creats ja fa unes quantes setmanes i que son de caire clarament casteller.
El primer , el "Castells Carregats? Sí, gràcies!" amb gairebé 350 usuaris que s'han afegit a la xarxa social i que pretén "protestar" pels qui proposen debatre la possibilitat de que els castells només es considerin Descarregats. En parla fins hi tot la revista "Castells" , que fa esment a la creació d'aquesta causa al darrer número. Si no t'agrada la proposta nascuda des de l'icone més tradicionalista de "les colles del nord" , t'hi pots afegir a la següent direcció:

http://apps.facebook.com/causes/140365?m=c9c214f0&recruiter_id=17857105

L'altre grup creat més recentment , també amb una acceptació que arriba als 400 registrats, és simplement per unir-te als usuaris castellers que "Sempre em pregunten si sóc l'anxaneta quan dic que faig castells" un títol que ja ho diu tot , i que amb un to simpàtic i espontani , alguns han testimoniat la situació quan algú forani del món casteller ens fa aquesta pregunta. Un exemple el tenim al comentari del Gabriel Collado, de no sé quina colla :

"Sóc un segon de 105 kg amb una 120 de pit i més esquena que cervell i us juro per la meva puta vida que em fan aquesta broma cada 2 x 3"

Si t'hi vols afegir, adreça't a : http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=40471361316

Cap dels 2 grups serveixen per a res, ni els castells es tornaran a considerar només descarregats, i ens continuaran fent la simpàtica pregunta quan diguem que formem part d'una colla castellera. Son moviments únicament que formen part de la xarxa social i aixi es quedarà.

Apunt friki ---> Una de les millors xarxes "socials " , les que serveixen a les colles des de fa uns anyets a millorar estructures com el pilar o la torre, aqui un exemple fotogràfic de la meva colla.

6 comentaris:

Òscar Serramià i Ricart ha dit...

Castells carregats? mmmmm....SI, gràcies.

Anònim ha dit...

L'últim apunt moooolt dolent!!!!

I el Gabri és de Tirallongues (I Ganàpia!!)

Jo tb vai crear el Sindicat de Baixos de les Colles Castelleres de Catalunya, en que també s'hi han apuntat les crosses:

http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/group.php?gid=49126535655&ref=ts

Si els segons no es renten els peus amanacem a amb una jornada de vaga al proper concurs :)

Anònim ha dit...

jo et secundaré la vaga! segons+peus nets, ja! jejejeje.

Em vaig afegir al teu sindicat de baixos, molt graciós!molt bo! un altre dia parlaré sobre els grups i altres del facebook relacionats amb castellés!:P

jo, friki

Anònim ha dit...

Va ser molt divertit el Traveler IQ Casteller eh! No se com estem ara mateix... espero continuar segona...

DAV

Anònim ha dit...

Els habituals visitants d'aquest blog volem que aquest lloc tingui més activitat!!, Volem més articles d'actualitat castellera friki ja!!! que ens aborrim si no!!!

xDDDDDDDDD

Cuida't

Anònim ha dit...

Això, això...

Gemma