3 de desembre del 2008

Periodisme casteller d'investigació

Fa 3 anys i poquet més, em trobo una impressionant notícia tot remenant el sucre del café. Doncs llegint "El País" d'aquella setmana, llegeixo com va anar això de que els Minyons van descarregar 2 pilars de 6 simultanis a Tarragona, i a més, com els Castellers de Vilafranca van fer una genial actuació al País Basc. Genial actuació tractant-se dels hipotètics 3d9f, 2d8f, 4d8ag i pd7f a Sant Sebastià.
De fet el que posava "El País" va ser una errònia informació extreta a través d'un comentari meu (si, meu) a les antigues polèmiques de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona abans de la mudança al webcasteller , on jo vaig escriure que el resultat de l'actuació havia estat aquell amb tota la mala intenció del món, ves. Em sap greu per l'autor de la crònica que després de 3 anys recordi aquesta anèctoda, però potser així molts entendreu perquè aquest senyor va escriure allò al diari. Us deixo amb l'enllaç de la crònica equivocada sobre el viatge dels verds en terres basques:
http://www.castellersdevilafranca.cat/imatges/premsa/183.pdf



3 comentaris:

JGrau ha dit...

Hahahaha, finalment se sap qui va ser el qui va fer "equivocar" el "periodista". Genial!!!

Anònim ha dit...

Tranquil, la majoria ja s'equivoquen sols. Per un cop passa.

Lo_Fabre

Carol ha dit...

L'Efren mai m'havia volgut dir qui va ser! Què bo! M'ho ha acabat dient ell mateix ;) Jejejeje

Tot i que jo, com sempre nedant en la suma ignorància, no sé ni qui és el periodista. I, saps què? Prefereixo no saber-ho! M'agrada viure en la ignorància segons quan!!