10 de desembre del 2008

Cafè per a tots


Es presenta la primera cafetera castellera , una d'aquestes nesspresso de moda.
(post dedicat a certa D.A.V. , si, ella també m'ha ajudat i malèvolament inclós!)


He probat cafès d'aquestes màquines i la veritat és que són boníssims, ! i ara que s'acosten els reis qui vulgui de vosaltres quedareu "estupendu" si me la regaleu. Si arriba l'aparell aquest , prometo convidar-vos a cafè a tot un grapat d'amics, i per que no, a diferents colles, com per exemple :

Cafè AMB LLET a :
La meva colla, la de la capital del Segrià , per allò de "la llet" que hem tingut amb 3 de les nostres primeres 4 torres de 8 amb folre. Típic, en tassa gran i majoritàriament, més llet que cafè. Al gust.

Cafè biberó a :
Margeners de Guissona, per allò de que son una de les colles "baby" del panorama casteller. Cafè tallat, però amb la llet condensada.

Cafè "amb gotes" : a certa colla de color malva, que enguany han fet una bona temporada amb alguns castells de gamma extra en "compta gotes" però amb mèrit , descarregant un pilar històric pendent i carregar un castell inèdit. Qui el demana amb gotes es algú que no s'atreveix a fotre's un carajillu (cigaló més ben dit)

Cafè "TALLAT" : per a aquella colla que es va quedar "tallada" al Catllar després de cert 3d8 amb l'agulla, gran moment de l'any! Ja sabeu com es fa, és dels més típics...

Cafè "aguachirri" : catalogat com a cafè bastant mal fet i digestivament fatal , aquest va per a certa colla penedesenca que no s'ha mostrat fina aquesta temporada, a veure nois-nois si espabilem!

Cafè " espresso" : cremós i amb poqueta dosi de cafè... pels gourmets del cafè, el farem pels de la Joves de Valls , que encara que "només" han fet 2 gammes extres, l'han degustat sobradament!

Cafè "descafeinat " : per a certa colla del Garraf que ha protagonitzat també una temporada descafeinada, amb molts problemes fins hi tot amb els castells de 7 , viam si al 2009 us va millor!

Cafè Royal : aquest s'ha de preparar amb un terrós de sucre impregnat amb Chartreusse abans de preparar el cafetet, surt dolcet, com el moment que han viscut certes colles de Tarragona completant el 3d9f a la mateixa temporada. Aquest ha de triomfar al país tarragoní!

Cafè Fantasía : per a certa colla penedesenca que han protagonitzat fantasía amb els seus castells un any més, sobretot a Sant Fèlix i al Concurs i primera ronda de Tots Sants, el seu nom s'aplica a la temporada que han realitzat i es prepara amb sirope de caramel, boleta de gelat de vainilla, café concentrat i rematat amb nata... mm! que bó!

Cafè Vienés : Cafè sol amb nata, si barregem els colors (blanc i negre) ens podria quedar gris, aquests pels d'un conegut barri barceloní que enguany s'han sortit també!

Cafè amb gel : Per a certa colla de color blava, en principi el voliem sense gel, però per fer baixar la calentura al cos amb un possible gamma extra que ens havien anunciat, millor posar-li un parell de glaçonets i au...a remenar el sucre i cap a dins.

Cafè amb Sal : Aquest el preparem per aquells castellers de qualsevol colla que surten la nit abans d'una cita important i no saben com fer passar la ressaca. Molt mal fet!!! però aquest cafè us ajudarà, malparits!

CCCCAFÉ DESGRASCIAT: Haureu sentit mai algun " marxant un desgrasciat!" en qualsevol cafeteria, és aquell Café que pobret, es fa desCafeinat, amb llet desCremada, saCarina...etc etc...Aquest, el demanarem per a gent de males influències , de determinat grup de gent de determinades colles.

Segur que em deixo més d'un café, us deixo fer volar la immaginació i apunteu-me suggerències als comentaris, si voleu.


11 comentaris:

JGrau ha dit...

Jo m'apunto al més senzill: A un cafè ( que a Madrid en diuen sol) llarg , dels de passar-hi una bona estona remenant amb la cullereta, sobretaula de tarda d'hivern i buna bona xerrada de castells amb amics.

ELOI ha dit...

Molt bon repartiment nespressaire, encara que t'han faltat apartats "Arabiga", "Vivalto" "Roma "Ristretto" etc... Et felicito pel post, ja que aquests són els que més m'agraden (menys que els chartreusse)

Felicitats per la temporada i tapa't.

Anònim ha dit...

Home el cafè amb sal potser s'avindria més amb els salats de suria

Anònim ha dit...

Ha ha ha! Molt bo!!
I merci per la dedicatòria!!

DAV

Estol ha dit...

Simplement Mortal

Anònim ha dit...

Ets el putu amo. Tambe li donaria jo un cafe fred, una mica pasadet i amb un to amarg, per el Minyons i les seves "cansines" polemiques arran el concurs.

Javi Cabron,
des de Tarragona ("aquella Catalunya de la que solo se acuerdan para generar energía, petróleo y jodernos el agua").

Anònim ha dit...

La llàstima és que de fantasia no es viu... I algun dia et toca tornar a topar amb el terra! (mai més ben dit)
Denoto una ràbia cega cap a Minyons... "Certa colla vallesana" :P
Tot i que no sóc malva... A munt Minyons!
Vica la terra i visca el Vallès!

Roger

Leyre ha dit...

mmmm café royal?, per mi sense sucre si pot ser...bon i deivertit repà company, ens veiem per les ciberplaces ;D.

Pd una mica de llet a tres dels dosos i una cullereta/pilar de luxe per remenar-ho bé, si senyor terraferma al poder!

Anònim ha dit...

Cafè Carregat: Per la Colla Vella i els seus gammes extres :)

Anònim ha dit...

Massa verd, tot plegat, pel meu gust...

Frikilandi ha dit...

MASSA VERD...MASSA VERD...pos noi, tinc una cosa per tu: TÉ VERD :P, et vé de gust?