4 de novembre del 2008

Màster en folres

No ho haguéssim imaginat mai que a la diada de la colla del 2008 suméssim la tercera torre de 8 amb folre del nostre historial. Això està bé, molt millor del que ens havíem pensat i en tan sols 30 i algo dies de diferència . Però posats a imaginar ningú es creia que en aquestes alçades les estadístiques respecte la temporada passada ( la millor fins en aquell moment ) i les d'enguany es tornarien tan boges . Algú s'hagués imaginat que enguany descarregariem la torre de 8 més vegades respecte el 4 de 8 de l'any passat que no s'en va completar cap? En canvi de carro gros ja en tenim 9 al sac . Algú s'hagués imaginat que enguany descarregaríem més torres de 8 que tresos de 8? - Aquest principi de temporada, tenint en comte la renovació que s'ha fet al 3 , ni sent molt pessimista hagués dit que fins a la diada de la colla, només en descarregariem 1 -.
La mala sort també afecta a Castellers de Lleida , i algun dels que han quedat en intent desmontat mereixien més fortuna , fins hi tot el que es va carregar per Sant Miquel.
I és que fins hi tot 2 places de Lleida ja han vist el nostre millor castell, si bé la segona plaça hauría d'anar entre cometes. Diumenge la pluja va tornar a castigar una diada local, com al maig, dia en que els castells de menor envergadura es van fer al "pati" de la UdL, i aquesta vegada gairebé des de l'aula, completem una torre folrada que , veient les imatges , bé podem dir que ens hi hem llicenciat en l'art de fer castells d'aquesta envergadura. O un màster en "com collons l'hem descarregat!?" . A la Universitat de Lleida ( ja podríem dir al Vinyes , lo rector ) ens hi podrien col·locar una placa ! i és que ensenyar a com es descarrega una torre així, hem sigut uns docents exemplars . A més a més, 9è 4 de 8 de la temporada, i pilar de 6 descarregat , el segon consecutiu , que és també el segon consecutiu "indoor" . Genial

VOLEM EL VIDEO! VOLEM EL VIDEO!




Treiu-vos les mans del cap, i mireu-lo tant com vulgueu, no caurà per molt que ens el remirem!

3 comentaris:

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Felicitats colla!
Quina mà creus que torna a possar al dos de l'esquerra en el rengle (2'12-14")? , Saps qui era el dos?

Ens veiem a Mataró, tot seràn ajudes, però dubto que es repeteix-hi el meravellòs silenci que vau tenir a l'arrancada del Pde6.

Anònim ha dit...

La veritat és que ha set una passada. Per menys he vist caure moltes torres. Felicitats. Això si que és tenir-la bé per mà. :) És una llàstima que no se vegi sencera però.

Anònim ha dit...

J. tu que domines més el tema, es possible que sigui aquesta la millor actuació "indoor" de lahistòria castellera?

Lo_Fabre