7 d’octubre del 2008

Lleidatanus, Catalunyenses....som 7ens!

Sincerament, estic sorprés del resultat técnic de les nostres darreres actuacions amb la torre de 8 amb folre com a protagoniste. Els assajos marquen a qualsevol colla el desenvolupament dels intents que es volen portar a plaça i els nostres, des de la meva posició, francament , ho pintave negre. Aqui he de felicitar sincerament a la tècnica i especialment, al Ruben, per la seva ja coneguda tossuderíe amb aquest castell.
Al concurs de Tarragona vem tornar a demostrar el gran moment que aquesta colla estem disfrutant. Sortint d'un 4 de 8, fins no fa massa el sostre de la colla, encara em pregunto si n'és conscient més de la meitat de la colla sobre la dificultat d'aquest castell .... imagineu-vos de la resta de les altres construccions, com la torre de 8 amb folre de la segona ronda. Torneu a mirar el video, per molt menys he vist unes quantes d'aquestes a terre! Seguim: 3 de 8 en tercera ronda, la canalla s'espanta (una setmana abans s'ens va caure a la sortida dels més petits) . En quarta ronda es decideix anar a pel pilar de 6 ... quina llàstima, carregat! Els nostres pilaners no ens han de demostrar la seva categoría, per que la ténen, i ben aviat el seu esforç tornarà a valdre un pilar de 6 descarregat.
Després d'aquesta llenyeta, i reaccionant com una colla veterana, com una colla gran, demostrant que a Lleide també agraden els castells... lluitant fins al final, a la 5a ronda! hi tornem amb el 3 de 8 i aquest, després de treballar-se, finalment es descarregue. M'apassionen els castells, m'agrada viure'ls, i sense ells no se pas... i el que vaig sentir aquest diumenge a Tarragona, és indescriptible... des de que sóc casteller, gairebé 20 anys ja , poques vegades havia tingut aquest sentiment, el que i com és va fer diumenge, n'hauriem de ser conscients TOTS per entendre-ho. Vem quedar setens, això tan fa, vem guanyar, tots, nosaltres.

2 comentaris:

ru ha dit...

i tant que sí!!

jo em quedo amb 2 petits detalls...

la superconcentració de terços i quarts just un segon després de la ÒSTIA de la carregada del 2d8f, demostra esperit de lluita i confiança en la colla...

la serenor en la descarregada del 3d8, a cinquena ronda, després d'un intent desmuntat i amb el record d'un pinyo recent, demostra que sou grans, xec...

i per molts anys!

Marcus ha dit...

Felicitats!

Tan pel concurs com per la Diada de Sant Miquel!

Realment la feina constant als assajos dóna els seus fruits i crec que és el que us fa estar on sou.

Salut i fins aviat