7 de maig del 2008

què anava a dir?...aixo...mmm...buenu...

ole...ole...y ole...
Ole...se'arte! quiyo no vea lo zagaleh como suben par'riba ...ay que tener güevo...vamoh, ni jarto vino...ante me pongo a trabaja !


Trobades

Diumenge també aprop d'aquell indret, vaig retrobar-me amb dos antics col.legues. Un dels qual, "el meu pare" segons un antic presi de la "colle felle dels xiquets de falls" .


Va ser una xerradeta breu, però que em va fer recordar moltissims records viscuts junts. Una abraçada,papi...jaja.






Sant anastasi









No puc, no hi seré a la festa major de Lleida, marxo el cap de setmana, em sap molt de greu, tenim un cartell de luxe a casa però no...No hi ha força...no ho puc disfrutar...Més endavant...














Ho sento


Si vaig ser borde per telèfon, però és que resulta que no m' esperava la trucada...com si t'hagués oblidat, per que un es va cansant de tanta ignorància.Així que.. no ho sé, a vegades les portes es tanquen soles, o per un cop de corrent, i ara doncs...millor tancar-la que deixar-la mitg oberta, crec que s'ha tancat ...amb mala llet. Potser m'arrepentiré, però a tu ja no t'extranya, oi? Qu!in remei...


3 comentaris:

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Diada bona que no vull pensar que podria ser si arriva a fer bon temps des de bon matí.Massa aigua i tot així erem un munt de color bordeus. Al final PROVA de 2de8 folrat fins a dosos per anar fen la boca aigua.No t'hauries de perdre.Salut i castells.

Alba Galan i Garcia ha dit...

Ostres, ostres! M'esteu dient que aquest any si que podrem veure un dos de vuit amb folre marca de ponent? Guai, guai!

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Exits a la diada Ganâpia: Pde6Fd,2 4de7 d, Pde5c,....Avui s'ha descarregat el primer pilar de sis folrat d'una colla universitària (Arreplegats de l'AZU).OE!, OE!,OE!, OE!,OEEEEEH!, com encara no hi han videos o fotos penjades no puc possar cap link.
Gànapies han tingut una bona actuació, nomès una caiguda ha fet patir una mica.