16 de desembre del 2007

Nou Cap de Colla dels Verds

L'única candidatura, la presentada per David Miret va ser escollida divendres passat a Cal Figarot, seu dels Castellers de Vilafranca, amb un total de 200 vots ; 168 a favor i 32 en blanc. Miret pren així el relleu de Lluís Esclassans i es converteix en el 3er cap de colla dels Castellers de Vilafranca des de que el màxim representant de la colla vilafranquina s'escull electoralment. Miret a més, s'estrenarà com a cap dels verds en el viatge que la colla realitzarà el mes vinent en terres Xilenes, en la primera actuació a Sud-Amèrica, la segona que es realitza a l'altre banda de l'oceà.A la presidència també hi hà relleu i el nou president d'aquesta formació serà Miquel Ferret.

5 comentaris:

cigaló ha dit...

si no ho tinc mal entès, diria que la vella de valls va actuar dos cops als EUA i, per tant, l'actuació a Xile seria la tercera (no segona) actuació castellera d'una colla catalana més enllà de l'oceà.

Frikilandi ha dit...

doncs jo només recordo la que van fer a Houston a l'any 94, si algú ho sap amb més coneixement de causa,que ho digui...

Oscar Montserrat "TETE" ha dit...

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha actuat en dues ocasions a EUA, la primera a Houston, i la segona a Chigaco, aquesta segona pel mundial de futbol.

Frikilandi ha dit...

Ja q no hi ha gaire tema del que parlar sobre l'actualitat castellera..(pq ara és escassa) seguirem amb el debat aquest de la colla vella i els EEUU. Com diu l'òscar, van actuar a Chicago i Houston, però en el mateix viatge!!

Anònim ha dit...

La Colla Vella ha fet 2 viatges als USA. El 1992 a Houston i el 1994 a Chicago.