9 de març del 2010

" ... això d'escriure són mariconades , fer un pilar de 8 és un premi Nobel de literatura..."

La novela " FIN " del David Monteagudo continua amb un enorme ressó mediàtic  . Divendres passat , en el programa " L'hora del lector " del canal 33 va entrevistar al David sobre la seva primera publicació . Va parlar de castells i va comparar el seu lligam amb el fet casteller i la literatura . L ' inici del programa va sorpendre gratament al  " Monti " , amb el video del primer pilar de 7 amb forle descarregat a Reus  que va servir d'excusa per parlar del seu passat com a casteller . Entre d'altres frases , va aclarir que ell està damunt del " Fèlix Miret , no confondre amb Fèlix Millet " i fins hi tot va donar per suposat que els seus companys castellers dirien que escriure és una mariconada , i que en canvi , fer un pilar de 8 ( dels molts que n'havia descarregat ell ) és tot un premi Nobel de literatura .

Pels qui encara no heu llegit la novel·la , que ja porta 8 edicions , ben aviat podrem trobar-la traduïda al català.
Per cert , ja n' havia fet esment de l'èxit de la seva novel·la , amb l'entrevista a " la contra " de La Vanguardia  que li va fer unes setmanes enrera , i curiosament , dies abans vaig penjar el video del 1er pilar de 7 amb folre descarregat dels Castellers de Vilafranca i que el programa del canal 33 l'ha utilitzat per aquesta xerrada amb el David Monteagudo .

Foto de "família" d' un pilar de 6 descarregat a Salomó al maig del 1997 , on vaig tenir l'ocasió de parar-lo a baixos , sóc el 1er de l'esquerra  al costat del Fèlix Miret , David Monteagudo , Olga Àlvarez , Faust Sànchez i Anna Martin.

Enllaç del programa " L' hora del lector " 

7 comentaris:

Llorenç Llaberia Melción ha dit...

Que moooooooono!

llenguaddicta ha dit...

:) Que jovenet... Buscaré el llibre.

Oscar Montserrat "TETE" ha dit...

Doncs ves quina cosa que el pd6 é sun dels pocs castells que em falten en el meu historial de baix. Però amb raó, ja que sóc massa alt, però en canvi he fet tota la gamma de vuit.

Frikilandi ha dit...

m'estàs dient que sóc un tap ????
¬¬

Anònim ha dit...

Josep, volem més fotos teves com aquesta! Bona de debò!
Urtxu

Vero! ha dit...

Què bonic!! Quina monada! jeje ben acompanyat estaves!

El Cigaló ha dit...

Hola company, potser t'interessa això pel teu bloc:

http://www.catradio.cat/audio/429400/David-Monteagudo-escriptor

Ahir en David Monteagudo explicava que l'Alejandro Amenábar li ha comprat els drets de la seva novel·la per portar-la a la gran pantalla.

A reveure,