7 de setembre del 2009

Sant Tornem-hi que no ha estat res. ( Amén )


Quan les coses van malament , lo pitjor que et pot passar és que encara vagin més malament . Per sort , a Guissona ens vem refer d' una llenya estalviable . Coses del directe . La canalla va dubtar massa i quan ja s' havia decidit que el destí del primer intent de la jornada seria desmuntar l'estructura , rebem la primera hòstia seria de l 'any . No passa res , si caus t'aixeques i a la propera ja anirà millor . Cop de valentia , i Sant Tornem-hi . Alguna cosa va fer aquest Sant perque en l'intent posterior del 4 de 8 no tornéssim a repetir l'obscura estadística del dia . Fets els canvis , obligats , perque hi ha gent tocadeta , el castell queda descarregat . De nervis , de pressió , de força ... del que vulgueu . Queda aclarit que el 3 de 8 es descarta gràcies a la guanyadora protagonista del Premi Lesió Tonta de l'Any . Un quart fixe a tots els castells de 8 aconseguits pels Castellers de Lleida va acompanyat per dos crosses , i aqui no fa de baix , precisament. Aviat el recuperarem, no patim !!!!
Au , ni el 5 de 7 , aquest castell que ja fa temps vem intentar obligar-lo a no aparèixer mentre aixequéssim castells de 8 en la mateixa actuació . Una cosa és que la comunitat de la colla desitgi completar altres estructures superiors que aquesta en compromisos de nivell , i l'altre que no el vulguem fer , clar . Total , intent desmuntat d'un 5 de 7 . Tres de 7 per acabar i primer intent de pilar de 6 , que es desfà en sec quan l'anxaneta col·locava el genoll damunt l'aixecadora . Un pilar que aviat el veurem , no patim!!!

Més castells per la tarda , després d'una mini digestió paellera menjada a ple sol i que et torrava la cara , aquella que recuperava la normalitat després d'una assoleiada diada vilafranquina de Sant Fèlix tot just una setmana enrere . Esperem que no tornin les escames reveladores ni que un tal enginyer de camins que no porten enlloc pronostiqués que el sol margener de les casi 4 de la tarda , li quedessin els minuts comtats . JA!

Amb aquest plan , desplaçament cap a Agramunt , cercavila guapa ( senzilla, amb minsa representació folklòrica però lo justa pel seu encant ) tancant comitiva darrera els bastoners locals . A la plaça , segona torre de 7 del dia , primera vegada que la colla la feia per partida doble en una mateixa jornada . 5 de 7 , 4 de 7 amb l'agulla , pilars varis i cap a casa.

Cap de setmana cansat , entre tant castell i rebregada . Millor que a final de temporada recordem lo de Guissona com l'actuació tonteta de la temporada . Però amb uns components positius , esperançadors i importants , molt importants . Quan toqui recordar Guissona' 09 , caldrà fer memòria i a banda de la llenya de 4 de 8 i pilar de 6 afegirem el comentari de :

-" Osti si , que el divendres a l'assaig abans d'anar cap allà , vem posar per primer cop el 3 de 9 amb folre fins a quints !!!! " Sant Tornem-hi que no ha estat res ....amén!