20 de juliol del 2009

Permís per a somiar .


Barcelona va tornar a presenciar més castells de 8 bordeus . Gairebé tots els desplaçaments cap a la capital catalana es tradueixen amb actuacions importants per a la colla , segellant-hi castells de 8 en la seva gran majoria , des de que a la temporada del 2007 es descarregà el 3 de 8 al camp d'en Grassot.
Enguany ja s'havia intentat el 4 de 8 per partida doble a Sants tot just fa unes setmanes , i avui el compromís també tenia alçada . Durant els darrers assajos la insistència sobre la torre de 8 amb folre que havíem de portar en aquesta ocasió , finalment no ha tingut la resposta que esperàvem i s'ha descartat a plaça per manca de camises , les justes per afrontar aquest castell . Així doncs, presagiava una vegada més l'actuació formada pel trienni de castells de 4 de 8, torre i 5 de 7 . Un cop tornats a descarregar els 2 primers castells esmentats , i fora de programa , el carrer de Blai ha sigut testimoni del 1er 3 de 8 de la temporada. Contra tot pronòstic , en tercera ronda i després d'un intent desmuntat . Vist els vídeos dels castells , es pot dir que la comoditat en les estructures ha quedat demostrada i a més ha servit per realitzar la millor actuació de la colla abans de que arribi l'aturada per vacances de pràcticament tot l'agost .

Alguns dels troncs han presentat novetats . Com el debut d'una aixecadora , la Mariona , que ha descarregat el seu primer 4 de 8 . A més , al pis de terços s'ha produït l'esperada estrena del Xavi Gutíerrez "Tintin" , el tio de la colla que en més posicions ha fet el carro gros . Parlant de memòria , ja l'havia fet de ben petit d'aixecador, baixant fins a dosos, quints i quarts . Felicitats!

Cal remontar-nos fins el primer cap de setmana d'octubre del 2006 per trobar una actuació idèntica a la d'avui , quan aquell Sant Miquel es va convertir en la primera i fins avui única ocasió on Castellers de Lleida vem completar la primera clàssica de castells de 8 . El fet de desplaçar-nos tants kilòmetres i fer-la en aquestes alçades de temporada , dona un plaer extra i ens permet somiar una campanya igual o superior a la passada .

Abans de veure el vídeo del 3 de 8 , numerets dels que m'agraden :

  • 20è 4 de 8 descarregat de la colla (10 al 2008 + 3 en el que portem d'any)
  • 13è 3 de 8 descarregat de la colla
  • 53a torre de 7 descarregada de la colla
ESTADÍSTIQUES PATROCINADES PER " BOTÀNIQUES R. R.U." * : )

* no és meu , ni tinc guionistes , però ha set molt Bo !!
Imatges del 3d8, foto d'Efren (lamalla.cat) i video de Raquel.

6 comentaris:

m ha dit...

Grandissima actuació, tot i no poder fer el 2d8f.

Frikilandi ha dit...

doncs si, i amb molt bones sensacions! merci marta

Llorenç Llaberia Melción ha dit...

Quin 4, quina torre, i quin 3!! Només penso en que aquests castells se'ns estan quedant petits... i això només té una solució! :D


P.D: per qui no entengui el patrocinador de la secció de les estadístiques, vegi's -> http://www.castellersdelleida.cat/modules.php?name=Content&pa=showpage&cid=6&pid=7 i busqui's coincidències xD

tintin_1001 ha dit...

Espero que sigui el primer emolts castells de 8 a terços!! :-D

gemma ha dit...

No pillo lo de les botàniques

Anònim ha dit...

llorenç, segons m'han dit aviat veurem castell de 9 a plaça no?
segur que anirà bé!
sort