7 de maig del 2009

Les primeres vambes frikis!!!!


Sí , una iniciativa que al món casteller només és equiparable amb la cafetera verda . Notícia extreta del blog de la Jove de Sitges :




La Colla Jove de Castellers de Sitges serà la primera colla en tenir unes bambes personalitzades. La colla i Nike han arribat a un acord i aquesta multinacional fabricarà unes bambes exclusives de la colla amb el color vi. Les bambes es posen a la venda de manera exclusiva per als components de la Jove, tot i que es farà una sèrie limitada que es comercialitzarà al públic a Sitges.

Les “Nike-Jove de Sitges” són de color vi i tenen la pipa característica de la Nike en blanc. La puntera i els cordills són color “negre mosca” i el taló és blanc. Un cop fetes, al taló, gràcies a un sabater professional de la vila, s’inserirà la creu de Sant Jordi com a símbol inequívocament sitgetà i per tal de personalitzar encara més el producte. En un lateral, la bamba durà la inscripció JOVE SITGES.

El preu del parell de bambes és de 95 euros (el preu al mercat són 115 euros). Les bambes se subministraran en 4 setmanes, ja que es confeccionen a Holanda.

1 comentari:

Potti ha dit...

La iniciativa està bé. Deuen tenir diners allà. A MCA fa temps varem fer unes aubarques personalitzades amb l'escut. :-)

De totes maneres crec que qualsevol persona pot personalitzar-se unes babes d'aquestes. No se on vaig sentir la noticia de que una d'aquestes marques te deixava triar els colors i demés. :-)