10 de febrer del 2009

Ui, ui, uiiiii

La Colla Castellera Minyons de Terrassa, representada per la persona de n’Albert Carrillo, que actualment ostentava la presidència de la Coordinadora de les Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) va presentar la seva dimissió davant de la junta directiva d’aquesta associació ahir dilluns.

Els motius que ens han portat a prendre aquesta decisió han estat la manca de sintonia amb altres membres de la junta actual de la CCCC produïda pel trencament de l’esperit de treball col·legiat amb la resta de colles que sempre havia caracteritzat les juntes de la CCCC. A més, considerem que no es donen les millors condicions per poder tirar endavant el projecte iniciat ara fa un any per la Junta actual, en el que s’havia primat el bé comú del món casteller per davant dels interessos de cada colla.

Aquesta decisió compta amb el suport explícit de la junta directiva dels Minyons de Terrassa. Aquesta també ha resolt que la colla dels Minyons de Terrassa seguirà oberta a treballar per un projecte comú engrescador, en què totes les colles que en formin part es comprometin a treballar amb el compromís que sempre ha caracteritzat la CCCC.

Jaume Roca

President de la Colla Castellera Minyons de Terrassa

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això demostra més que mai que aquests no han estat mai per l'entesa. Es van veure tan sols quan se'ls va girar la truita que ara han hagut de donar la nota. Que voldran que ara la resta de colles els vagi a demanar de genolls que tornin o què?

Volieu polèmiques i piques? Aquí els teniu!! XDDDD

HTB

ru ha dit...

mireu el friki, podrit, com escombra cap a... casa ¿?

;)

Frikilandi ha dit...

HTB , ojo amb aquest pseudònim que el Garzón té ganes de catxondeo i aquestes sigles son sospitoses.
Però si si, ara mira...no sé que voldràn amb aquesta dimisió, primera hipòtesi : es queden sols? xD


Ei Ru! el que hauries de fer és escriure més al teu blog! i d'escombrar res, jo "aspiro" cap a casa... jejeje. Cuida't!

Òscar Serramià i Ricart ha dit...

"El cuento de nunca acabar"...