10 de novembre del 2008

La trilergeta es quedà petita....i se li va sumar el pilar de 7 amb folre

(foto d'en Marc, de Caprossos de Mataró, merci company!)


Es va afrontar la jornada tot plantant cara amb el mal de cap de la setmana passada convertit en 3 intents desmontats de 3 de 8. Aquell que per Sant Miquel només es va poder carregar , el que en 5a ronda del concurs vem apuntar-nos després d'haver-lo desmontat a la tercera ronda a la plaça de braus ..
Ahir a Mataró aquest castell va ser per disfrutar, i es que va anar clavat, perfecte, rodó, rapidet, impecable... Així començava a dibuixar-se l'històrica actuació dels Castellers de Lleida a Mataró. Un bon cop d'efecte i sense por , per treure'ns el regust agredolç de l'actuació sota cobert de l'altre dia. Potser la serenitat de tornar a arrancar de carro gros ja no hagués significat l'estímul suficient (hipotèticament ) de completar aquest castell abans d'anar de cara a una altre Torre de 8 folrada . Ahir, va materialitzar-se de nou aquesta torre que es converteix en la quarta del nostre historial, totes descarregades de 4 intentades des del passat 29 de setembre. M'atreveixo a assegurar que serem la primera colla en fer-ho així amb aquesta fràgil construcció Va costar, es va suar, es va treballar, es va tot lo que vulguis, però ja en van 4. Quin final de temporada! quina històrica campanya! i això que no n'erem conscients del que s'acostava. 4 de 8 també treballadet en tercera ronda, el 10è de la temporada ( a veure si ho tornem a superar!) .

De cop i volta desapareix aquella gent que es fa dir tècnica i apareixen al cap d'uns minuts de deliberació amb els papers de la pinya i folre del PILAR DE 7 a la mà. I si, es confirma l'intent d'aquest espadat , aquell que ben poques se l'han fet seu i que exceptuant els Nens del Vendrell les demés que l'han aconseguit han fet castells de 9 . L'espadat va donar sensacions de poder-se completar, amb l'anxaneta tocant el folre . De la caiguda tothom està perfectament, tret d'algun copet sense gaire importància.
Vet aqui, qui havia de dir als Castellers de Lleida que tornarien la cortesia als Capgrossos de Mataró, ells, que van carregar el primer pilar de 7 del seu historial a Paería, nosaltres ens estrenem a casa seva amb la mateixa construcció 3 anys després. Agraïr la seva ajuda en les nostres pinyes, per enéssima vegada, ha estat cabdal.
Doncs res, una salutació a tots els Castellers de Lleida, felicitar-los per aquest gran pas de gegant, per la temporada que hem fet , per l'actuació que hem realitzat, i especialment a un company de la colla que ahir va "penjar" la camisa bordeus , segurament que l'Oriol no s'hauría imaginat mai un "fins després" com el d'ahir, impressionant. Sort , "Mini-vent" en el teu projecte , ens veiem aviat!

I VENGA VA, posem-nos tontos i mirem el pilar de 7 d'ahir , si ets membre dels Castellers de Lleida no oblidis que l'any que vé s'ha d'anar a descarregar!!!!






11 comentaris:

Anònim ha dit...

Que emocionant!! Felicitats una vegada més!!

(Avui com a DAB :-))

Anònim ha dit...

Moltes feliciats!!!!!!!!!!

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Jornada per a no oblidar. De moment no tinc paraules més enllà de gràcies!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona castellers de Lleida!
I també al Friki, es clar...

Per cert, gràcies per posar la meva foto!

Unknown ha dit...

Ets un crack, Josep. Gràcies per la currada que et fas sempre després de les actuacions, penjant vídeos y articles.
Només vull afegir un enorme agraïment als Capgrossos, la meva colla més admirada i desitjant que siguin referent on emmirallar-nos los de Lleida.

Anònim ha dit...

Oé, oé, oé!!

Impressionant!!!

Per molt que vegi el video i les fotos no m'ho acabo de creure!!!

Visca els CdLL!!!

Oscar

PD: josep, per ser verdusco no ho vas fer gens malament!!! je, je

Frikilandi ha dit...

Gràcies pels comentaris!

Gemma, per venir des de Vilafranca i saltar-te l'arboç!

trob/vador per posar-te a pinyes

kltus , un brindis per les 2 colles!

jesús , jo també admiro als cabessudos, i a castellers que ensabonen altres castellers! jajaja.

oscar, vaya xófer que no porta ferrero rocher al cotxe ! bé, amb un trident fresh m'hi conformo, pq també era verdusco amentolat! cagondena , uns mesets sense castells va bé, pero sense aquesta gent de la colla....es trobarà a faltar!

Anònim ha dit...

enga nen passa el motxo que no veguis com babeges...enhorabona desde altafulla,tros de penco

Anònim ha dit...

enhorabona josep, a tota la colla per la gran temporada i a tu per haver parat aquest gran pilar de 7 a segons!

Pere

Anònim ha dit...

Enhorabona Castellers de Lleida!!!
Gran, gran Temporada, per molts anys.

Muxerrillo

Anònim ha dit...

el vas para a segons???estas fet un miret dels burdeus jajaja...ara entenc perque només es va carregar...alguna mossa et va picar l'ullet i vas sortir llençat!!!salutacions i targeta!!!