2 de novembre del 2007

GRÀCIES,VERDS!

Qui més qui menys, té la seva colla "preferida" després de la seva pròpia. Altres, tenim el cor dividit perque en un moment o altre, hem viscut aquesta passió des de dos colors diferents.Dos colors que amb orgull sempre defensaré. Avui voldria que des d'aquest modest bloc,servís d'homenatge a la colla que enguany, i un cop més, han encapçalat el lideratge casteller. Els Castellers de Vilafranca, que en la seva diada de Tots Sants d'ahir van dipositar totes les seves forces en aconseguir 4 grans castells (un d'ells inèdit) , i que la malestrugança va impedir l'inici de la conquesta. Una caiguda lletja de 5d9f que va condicionar la resta de l'actuació, però que com han fet en altres ocasions, van aixecar el vol completant 4 castells que ells han dominat com ningú.Crec que qualsevol colla del seu nivell, ja voldria sortir de plaça amb aquesta actuació: 4d9f,2d9fm,3d9f,pd8fm..tot això quan les coses s'han capgirat!
LA TORRE DE NOU AMB FOLRE I MANILLES
La d'ahir va ser la 7a descarregada aquest 2007.Un nou rècord, aixecant-ne una més que en la temporada que més n'havien completat.Aquest castell continuen descarregant-lo des de la temporada 1995! sense dubtes, el seu castell emblema, aquell que per unes temporades s'havia convertit en el seu somni més preuat, i que un cop aconseguida la primera (després de veure com per davant se l'apuntaven 3 colles més) ja no han deixat d'aixecar-la any rere any. Són els únics que l'han completat, ja que els M. de Terrassa "només" l'han coronat fins al moment.
I del pilar de 8, què dir? 3 de 3 aquesta temporada, també, un any més acontseguint-lo per 12 temporada consecutiva... "tants sols" amb aquestes dos construccions, sense oblidar els 4d9ag de Sant Fèlix i el de Sitges, han liderat un any més el panorama casteller, bastant pobre de grans construccions a banda de les oferides pels castellers de Vilafranca. Per continuar veient aquestes estructures, i realitzar aquestes actuacions, Gràcies,Verds!!!!

1 comentari:

Carol ha dit...

Enhorabona pels verds i pels seus seguidors, admiradors i amants! ;)