5 de desembre del 2011

#castells&tweets a Vilafranca

Dissabte vinent a Cal Figarot estrenem el primer "Castells&Tweets" , la primera experiència en una trobada castellera 2.0 . Combina la xerrada, tertúlia, conversa...com li vulgueu dir , amb la xarxa social "Twitter" i amb el suport del YouTube a través del canal en directe dels Castellers de Vilafranca .  
Això és el que farà especial aquesta xerrada , l'interacció entre el públic i els tuiteros amb els convidats , a més de ser un punt de trobada entre diferents castellers o aficionats als mon dels castells i a les xarxes socials.
En aquesta primera edició , comptarem amb la presència dels caps de colla  de les 3 colles que enguany han descarregat gammes extres , i aquestes són els Minyons de Terrassa , Colla Vella dels Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca , amb ells farem un balanç d'aquesta temporada 2011 que deixem enrera i d'altres temes d'actualitat castellera. Tot això passarà a la sala d'Actes dels Verds , es pot venir de públic i participar-hi de dues maneres ; A través del Twitter (hi haurà zona wifi ) o en el torn obert pels assistents, per si els voleu plantejar alguna qüestió . També s'aniràn llegint comentaris o preguntes que s'adrecin a través del twitter , amb l'etiqueta #castellers . A la sala, una pantalla gran connectada al perfil del twitter @CastellsTweets , anirà projectant simultàniament tots els comentaris . 
Tot un experiment i experiència pionera en l'àmbit casteller que espero tingui bona acollida . No se quina periodicitat tindrà , però ja s'han interessat altres ciutats com Igualada , Terrassa o Barcelona . A veure com funciona!
Un agraïment especial pels Castellers de Vilafranca que posen un equip de col·laboradors, així com material i el lloc per dur a terme la trobada . Dissabte ens veiem allà!

Enllaços :
Blog del "Castells&Tweets" http://castellstweets.blogspot.com/ 
Canal En Directe YouTube Castellers de Vilafranca http://www.youtube.com/watch?v=roIj_O1e1Qw&feature=g-all